ÇAMAŞIR MAKİNESİ KOKULARINA SON

Spread the love
çamaşır makinesi kokularına son
çamaşır makinesi kokularına son

Çamaşır makinesi,bulaşık makinesi adeta olmazsa olmazlarımızdandır değil mi?O kadar çok kullanılır ki ve doğal olarak ta bir ok adar çabuk kirlenmelere ve arızlara maruz kalırlar.


Bunun için düzenli olarak makinelerimiz için gerekli olan bakımları yapmamız gerek.Çamaşır makinelerinde zaman içerisinde kullandıkça bazı kokular oluşabilir bunun yanı sıra kireçlenmeler,lastik kısımlarında küf lekeleri meydana gelebilir.İşte bunlardan sizi tamamen kurtaracak çok kolay ve de pratik bir yol.

Çamaşır makinesi kokularına son

Çamaşır makinenizi boş olarak oldukça yüksek bir sıcaklığa programlayarak çalıştırın bu arada da deterjan gözüne veya isterseniz direk kazana da dökebilirsiniz 1 fincan sirke ekleyin beyaz sirke kullanırsanız daha etkili bir sonuç alırsınız.


ama beyaz sirkeyi bulamazsanız normal sirke de kullanabilirsiniz. suyu tamamen alınca çamaşır makinenizi kapatın ve 1 saat bu şekilde bekletin.1 saatin sonunda makinenizi çalıştırın ve programın bitmesini bekleyin .Sonuç bir harika hem kokulardan kurtulmuş aynı zamanda da kireç.v.s gibi sorunlardan kurtularak makinenizi temizlemiş olacaksınız